PDR KURSLARI KAPATILSIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TARAFINDAN  AÇILAN PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK SERTİFİKA PROGRAMLARI KAPATILMALIDIR.

2) 4 YILDA ALINAN EĞİTİMİN 30 GÜN GİBİ KISA BİR SÜREDE NİTELİKLİ OLARAK VERİLDİĞİNİN DÜŞÜNÜLMESİ VE BU EĞİTİMİ ALAN KİŞİLERİN YETKİN, MESLEK ETİĞİNE SAHİP VE PROFESYONEL OLMALARINI BEKLEMEK HAYALPERESTLİKTİR

3) ÜLKEMİZDE HER İKİ MESLEK GRUBUNDA İSTİHDAM ALANININ OLDUKÇA FAZLA OLMASINA KARŞIN ATAMALAR YETERLİ GELMEMEKTEDİR. HER BİREY KENDİ ALANINDA ÇALIŞMALIDIR.

4) ÜNİVERSİTEDE GÖREVLİ ÖĞRETİM ELEMANLARININ DAHA YÜKSEK MEBLALAR KAZANMAK İÇİN BU KURSLARDA GÖREV ALDIĞI, MESLEKİ ONURLARININ ZEDELENDİĞİ VE BU HAK İHLALİNE DOLAYLI YOLDAN DA OLSA ORTAK EDİLDİKLERİ BİLİNMEKTEDİR. YETKİLİLER VE ÖĞRETİM ELEMANLARI ÖĞRETİM ÜYELERİNİN KURS EĞİTİCİSİ OLMADIĞININ, BU KONUDA PDR CAMİASININ YANINDA OLMALARI GEREKTİĞİNİN,KENDİLERİNE BÖYLE BİR TEKLİF SUNULDUĞUNDA REDDİNİN ETİK VE VİCDANİ OLACAĞININ FARKINA  İVEDİLİKLE VARMALIDIR. AYRICA BU DURUM ÜNİVERSİTELERDE FARKLI KÜRSÜLERİN VAR OLMASIYLA ÇELİŞMEKTEDİR. TÜM BU GEREKÇELERDEN ÖTÜRÜ PDR KURSLARI EN KISA ZAMANDA KAPATILMALIDIR.

Bugün irem imzanı bekliyor!

irem arıkan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «BAŞBAKANLIK , ÖYGM VE CUMHURBAŞKANLIĞININ DİKKATİNE !». irem ve imza atan diğer 104 kişiye katıl.