TUNÇBİLEK Termik Santral Bacalarına filtre takılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Tunçbilekte bulunan Termik santral bacalarındaki Filtre olmamasından kaynaklanan hava kirliliği ve kül yağması nedeniyle Tunçbilek'te yaşayan insanların evlerinin balkon kapılarını ve camlarını açamadıkları, günün her saatinde tepelerine kül yağması nedeniyle nefes almakta zorlandıkları astım,koah ve akciğer kanseri vb. hastalıkların yoğun görülmesine sebep olmaktadır.

Yağan kül nedeniyle beldede bulunan sağlık ocağına gözlerine kaçan zerreleri aldırmak için onlarca insanın müracaat ettiği görülebilir.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca belde meydanına hava kalitesi ölçüm aracı yerleştirildiği görülmekle birlikte belde halkınca bunun aldatmaya yönelik bir hareket olduğu düşünülmektedir.

Termik santral bacalarına filtre takılması belde halkının şikayetlerini büyük ölçüde giderecektir. Bu konuda ilgilileri göreve davet ediyoruz

Bugün ahmet imzanı bekliyor!

ahmet er bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Başbakanlık: TUNÇBİLEK Termik Santral Bacalarına filtre takılsın». ahmet ve imza atan diğer 1.005 kişiye katıl.