Tapu ve Kadastro çalışanlarının isim ve benzeri hataları sonucu mağdur olan insanlar

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Tapu ve kadastroda çalışan memurların keyfi hataları ve yanlışlıkları sonucu binlerce isim yanlışlığı ve benzeri davalar ortaya çıkmıştır.Hatalarını kabul etmeyip birde insanları mahkemelerde ne haliniz varsa görün misali davranıp acımasızca mağdur edilmektedir.Neticede yıllardır bir çoğu çözüme kavuşamayan dosyalar ve ekonomik sebepler yüzünden davaları kaybeden veya reddedilen toprak sahibi insanlar kaderine terk edilmiştir.Asıl suçlu yanlışlığı yapan memurlardır onların tespit edilip yargılanması gereklidir.Yıllardır devletin tüm kurumlarındaki evraklarda yer alan isimleri yine devletten aldıkları maaş karşılığında evrakları kirleterek bir çok insanın mağduriyetine yol açıp kurumları zarar ettirmişlerdir.Görevlerini kötüye kullanarak işlem yapan bu memurların en kısa zamanda adaletin karşısına çıkarılmaları gereklidir.Mevcut kişilerin isimleri ile oynama yapıp hata diye lanse etmeleri hakkaniyetle bağdaşmamaktadır.Yeniden kadastro çalışmaları yapılıp sadece kimlik numaraları ile tapu sahibi isimleri belirlenmelidir.

Bugün mustafa imzanı bekliyor!

mustafa boz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «başbakanlık : tapu ve kadastronun isim ve benzeri hataları sonucu mağdur olan insanlar». mustafa ve imza atan diğer 16 kişiye katıl.