Kampanya Kapatıldı

Türkmenler sahipsiz değildir

Bu kampanya 12 destekçiye ulaştı

Yaklaşık 3 aydır arkadaşlarla ırak telaferden gelen türkmen aileleri ziyaret edip imkanlarımız ölçüsünde yardımcı oluyoruz. 4 yıldan beri Adana da bulunan yüzlerce aile var çoğunun hiç kimliği yok sağlık güvencesi yok ,baZılarının var onlarda ilacın tamamını parasıyla alıyor.sabah bir türkmen arkadaşım önüne düşüp seyhan uygulama merkezine gittim.99 la başlayan bir kimlik numarası ve sadece ikamet izin yazan bir kimliği var adam bel fıtığı hastası ameliyat olması gerekiyor, ayın 15 günü çalışıyor 15 gün yatıyor.bu adam evine ekmek götürmek zorunda .suriyelilerin kartında ise korumalı kimlik kartı yaZıyor ve her türlü haktan faydalaniyorlar.laferden gelen türkmen kardeşlerimize geleli 4 yıl.olmasina rağmen niye devletin kimlik verip sağlık güvencesi vermediğini suriyeli vatandaşlara sağlanan haklardan neden kendi vatanlarina dönen turkmenlerin sigunmacilarin bile haklarından faydalanmadigini tek suçlarının türk olmak mi oldugunu dusunuyorumBu insanlar kendi topraklarında böyle muameleye reva görülmemeli, buna bir çözüm bulunmasını saygılarımla arz ederim

Bugün cigdem imzanı bekliyor!

cigdem behrem bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Başbakanlık : Türkmenler sahipsiz değildir». cigdem ve imza atan diğer 11 kişiye katıl.