Kitapçıklarımızı görmeyi ve yeniden okunmasını istiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

16 Temmuz 2017 tarihinde yapılmış olan Türkçe ÖABT sınavında iptal edilen 2 sorunun ben ve benim gibi birçok arkadaşıma yanlış olarak yansıtılmasından kaynaklı netlerimizin yanlış hesaplanması sorunu meydana gelmiştir. Ayrıca iptal edilen 2 sorunun dışında bircok arkadaşımızın da bos ve yanlışları beklediklerinden cok farklı gelmiş bu da netlerin oldukca düşmesine, sıralamada ise geride bırakılmamıza neden olmuştur. 1 yıllık emeğimizin böylesi hatalar sonucu yok olmasına göz yumamayız bu mağduriyetimizin giderilmesi en azından içimizin rahatlamasi icin kitapçıklarımızın yayınlanmasını, doğru ve yanlışlarımızı bizzat teyid etmemizi istiyoruz.

Biliyoruz ki sesimizi duyurmamiz için desteğinizi esirgemeyerek bu mağduriyetimizin giderilmesi için bizlere yardımcı olabilirsiniz.

Bir destek bile bizi çözüme kavuşturabilir.

Bugün Yasemin imzanı bekliyor!

Yasemin Gurcu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Başbakanlık: Kitapçıklarımızı görmek istiyoruz». Yasemin ve imza atan diğer 64 kişiye katıl.