Doğrulanmış başarı

Köyümüz camisine imam tayin edilmesini istiyoruz

Bu kampanya 7 destekçi ile değişim yarattı!

Köyümüz 5 mahallenin birleşmesinden oluşan göksu köyüne bağlı Evrenli köyüdür.Köyümüzde genelde dul ,emekli ve yaşlılar vardır nufusu biraz az olmasına rağmen yaşam vardır .Binbir zorlukla camimizin lojmanını el birliğiyle tamir ettirdik catısı akmaz banyo su odaları sağlamdır,camimizde biraz tamir istesede ısıtması filan vardır.

2014 yılı haziran ayında camimizde görev yapan imam efendiyi tayin ettiler o zaman dan beri atama yapamıyorlar,her yere söyledik dayanamadık cumhurbaşkanlığına mail attık sonucunda şile müftülüğünden gelen cevap "Atama yapıyoruz ama o köyü beğenmiyor imam arkadaşlar" bu maili almış bulunmaktayız ve hayretle karşılamaktayız.

bu memleketin hertaşı vatan öğretmenler karsa edirne ye vana kadar görev bekliyor fakat istanbulun bir köyüne imam atayamıyan bu yöneticileri kınıyor ve imza kanpanyası başlatıyoruz

lütfen bir imza da sen at ki cenazelerimiz kaldırmak islami görevini yerine getirmek isteyen yaşlılarımızın gönlü hoş olsun.

Bugün Gökhan imzanı bekliyor!

Gökhan Toprakçı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Başbakanlık: Köyümüz camisine imam tayin edilmesini istiyoruz». Gökhan ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.