Başarı

14 bin PKK’lı Öğretmen Kamudan İhraç Edilsin

Bu kampanya 46.377 destekçi ile değişim yarattı!

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Binali YILDIRIM, 02.09.2016 Cuma günü "65.inci Türkiye Hükûmeti'nin İlk 100 Günü" başlıklı sunumunda PKK terör örgütü ile bir şekilde irtibatı ve örgüte desteği olan 14 bin öğretmenin tespit edildiğini ve bu öğretmenlerin başka illere nakillerinin yapılacağını belirtmiştir.

672 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile, FETÖ/PDY ile aidiyeti, irtibatı veya iltisakı tespit edilen 28 bin 163 öğretmen 01.09.2016 tarihi itibarı ile kamudan ihraç edilmiştir. Bir terör örgütüne aidiyeti, irtibatı veya iltisakı tespit edilen öğretmenler ihraç edilirken ülkemizde yıllardır kan döken ve 30 binden fazla vatandaşımızı şehit eden PKK terör örgütüne aidiyeti, irtibatı veya iltisakı tespit edilen 14 bin öğretmenin kamuda tutulmasını ve başka illere nakillerinin yapılması kabul edilebilir bir durum değildir. Çocuklarımız FETÖ'nün elinden kurtarılıp PKK'ya teslim edilmemelidir.

Evlatlarımızın PKK/PYD/YPG irtibatlı veya sempatizanı öğretmenlerin ellerine teslim edilmemesi için lütfen imza kampanyamıza katılın.

Bugün Ramazan imzanı bekliyor!

Ramazan BENEK bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Başbakanlık: 14 bin PKK’lı Öğretmen Kamudan İhraç Edilsin». Ramazan ve imza atan diğer 46.376 kişiye katıl.