Kampanya Kapatıldı

Öğrenim Katkı Kredisi Kesilen Üniversite Öğrencilerin kredisini tekrar alması

Bu kampanya 8 destekçiye ulaştı

Yüksek öğrenim gören başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere 5102 sayılı Yüksek Öğrenim Öğrencilerine Burs/Kredi hizmeti verilmektedir.Fakat yanlış bölüm seçtiğinden dolayı başarısız olup yeni bir bölüme yatay geciş (merkezi yerleştirme puanına göre) yapan öğrenciler için Kredi ve Yurtlar Kurumunun burs veya kredi alan öğrencilere yeni eğitim kurumlarında burs veya kredi hizmetinden bir daha faydalanamayacağı belirtilmiştir.Arkadaşlarım ve kendi adıma başarız olup merkezi yerleştirme puanıyla yatay geciş yapan öğrenci arkadaşlarımızın yeni eğitim kurumlarında sağlıklı bir şekilde eğitim ve öğretimini tamamlaya bilmeleri için burs veya kredi hizmetinden tekrar faydalanmalarını talep ediyoruz.

Bugün Engin imzanı bekliyor!

Engin Kıvrak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Başbakanlık: Öğrenim Katkı Kredisi akesilen Üniversite Öğrencilerin Öğrenim Kredi Hizmetinden 2. Kes Faydalanma Hakkı Verilsin». Engin ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.