ÖĞRENCİ SERVİS ESNAFIMIZ HİBE BEKLİYOR.!!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Öğrenci servis taşıma sektörü olarak,covid 19 salgını ülkemize geldiği günden beri, (13 mart)tarihinden itibaren kontak kapatmak zorunda kaldik,6 aylık zaman zarfı içersinde,kimi meslektaşlarımız ev kirasını, kredisini,herhangi bir geliri olmadan,borç edip ödemek zorunda kaldı,artık öğrenci taşımacılığı esnafı tükendi,kimsede dayanacak güç kalmadı,gemi su almış bir şekilde yola devam ediyoruz,DEVLETİMİZDEN,DEVLET büyüklerimizden yardım bekliyoruz,bizlere bir miktar hibe verilsin veya aylık bir maaş, çalışmadığımiz halde kasko,sigorta,bandrol,fenimuayene,vergi, bağkur,ssk, güzergah belgesi,araç giderleri gibi demirbaş giderlerimiz mevcut,araçlarımız çalışmadığı takdirde bile aylık 1 bin lira giderimiz var,bu gidişle okullarin açılması uzun bir zaman alacak,acilsa bile kademeli eğitim olacak,imkanı olan veli öğrencisini kendi götürüp getirecek,raylar oturana kadar,DEVLETİMİZDEN bizlere destek bekliyoruz,yoksa gemimiz batacak