0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Kış saati uygulamasına geçilmesini istiyoruz. Çünkü hava daha aydınlanmadan çocuklarımız okul servislerine binmek için evden çıkıyorlar. Ayrıca devlet okulu servisleri çocukları evlerinin önünden değil, kolaylarına gelen yerlerden alıyorlar. Bu da gecenin karanlığında çocukların güvenli olmayan sokaklarda yürümesine sebep oluyor. Gecenin karanlığında yürümek zorunda kalan çocuklar sokak köpeklerinin saldırısına uğruyor  ya da yaşları ne olursa olsun gereksiz bir tedirginlik yaşamak zorunda kalıyorlar.

Gecenin karanlığında yola çıkıldığı için özellikle kış aylarında yollarda gizli buzlanma vs. sebebiyle maalesef ölümlü kazalar meydana geliyor. Küçük çocukların servise iniş binişi sırasında karanlık sebebiyle görülmeleri zorlaştığından kazalar meydana geliyor.

Ayrıca gece karanlığında okula gidildiği için aydınlatma elektrikle sağlandığından beklenen ve amaçlanan tasarrufta maalesef yapılamıyor.

Açıklanan sebeplerle kış saati uygulamasına dönülmesi çocuklarımızın güvenli bir şekilde okullarına gidip gelmelerini sağlayacaktır.

Bugün Nihat imzanı bekliyor!

Nihat Gültekin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Başbakanlık: Çocuklar okul servisleri için gecenin kör karanlığında evden çıkmak zorunda kalmasın.». Nihat ve imza atan diğer 52 kişiye katıl.