ayla filminin perde arkası

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

AYLA filminin kahramanı..
Süleyman Dilbirliği'nin torunuyum.Dedem şu an yoğun bakımda. 93 yaşındaki bir insanı sırf reklam uğruna ülke ülke, şehir şehir gezdirdiler. Dedemi kendisine dikkat etmesi konusunda her aşamada uyardık ve bu sağlıksız duruma engel olmaya çalıştık, malesef başaramadık. Film gişe rekorları kırarken dedemin sağlığı da git gide kötüleşti.Bu film serüveninin başından itibaren Filmin Yapımcısı aileyi, yani çocuklarını ve torunlarını uzak tutmaya, verdiği röportajlarla kamuoyunda bizi karalamaya, tutulmuş sahte hesaplarla yapılan yorumlarla wepte kitlesel öfke yaratmaya canice çaba sarf etmiştir.Dedemizin yaşı ve duygusal zaaflarını kullanarak bize kışkırtmış, bizim dedemize olan sevgimiz ve saygımızdan dolayı tutunduğumuz sessizlik duruşunu ne yazık ki yanlış anlamıştır. Dedemizin elinden bir çocuk gibi tutup, doktor doktor gezdirmiş, akıl sağlığı yerindedir raporları çıkarmış, dedemizin eline şeker verir gibi 5.000 tl telif hakkını tutuşturmuş, şimdi işi bitince de, ne tesadüftür ki film gişe rekorları kırınca da kullanılmış bir paçavra gibi bizim göz bebeğimiz dedemizi bir kenara fırlatmıştır. Dedem yoğun bakımda yatarken, bizim iznimiz olmaksızın fotoğraflarını çektirmiş, dedemin hasta halinden bile zalimce pay kopartmıştır.Bu film sürecinde dedemizin hatıralarla yüklü evini yok pahasına satmış, apar topar başka bir eve, kiraya çıkartmıştır. Sağlık durumunun bozulması için ellerinden gelen ihmali arkalarına koymadıkları şu an ki dedemle ilgilenen doktorların bulguları ışığında raporları mevcuttur. Eni sonunda ihmallerin geldiği son nokta, tedavisi geç kalındığı için dedemin ayağı da kesildi.. Biz bu film uğruna çınarımız, atamızı kaybetme noktasına geldik. Umarım filmi beğenmişsinizdir. LÜTFEN PAYLAŞIN

Bugün Nesil imzanı bekliyor!

Nesil Sonuvar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «başbakan: ayla filminin perde arkası». Nesil ve imza atan diğer 28 kişiye katıl.