@asele_nefes dünyanın en pahali ilacina ihtiyaci var turkiyde yok lütfen yardim edin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.
1.500 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın yerel basında yer bulma ihtimali artar.
BAĞ-KUR tarafına Aziz Dinç bu kampanyayı başlattı

#Asel 'e nefes olalım ��asele_nefes Merhaba ben #AselDİNÇ. Ölümcül kas hastalığı olan #SMA Tip 1 kas hastasıyım. 3 aylıkken bütün hareketlerimi kaybettim ve doktorum SMA teşhisi koydu. 2 yaşındayım. İkiz olarak dünyaya gelmiştim. İkiz kız kardeşim Alya'da SMA Tip 1 hastasıydı. Maalesef kardeşim sadece 7 ay savaşabildi SMA ile. Bende hayatımı cihazlara bağlı olarak sürdürüyorum. Yutamadığım için ng ile besleniyorum. Yemek istediğim o kadar yiyecek, yapmak istediğim o kadar yaramazlık var ama henüz tek başıma oturamıyorum bile. Bütün bunları siz melek kalpli kahramanlarım sayesinde yapabilirim. 4 doz Spinraza aldım. Maalesef kriter sebebiyle solunum cihazına bağlandığım için diğer dozlarımı alamadım. İyileşebilmem için Zolgensma tedavisine ihtiyacım var. Biliyorum çok para ama birlik olunca toplanabiliyor. Bir çok arkadaşım tedavisine kavuştu. Sizlerin sayesinde ben de tedavime kavuşabilirim. Kardeşimin vefatı ailemi çok yıprattı. Aylarca ağladılar. Ailemin bir de benim için ağlamasını istemiyorum. Yapacağım daha çok şey var. Yaşım çok ilerlemeden tedavi olmam lazım. Benim de sesime ses nefesime nefes olur musunuz?

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.