Islak fip gs tedavi bağış

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.
1.000 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Bağış yapmak isteyen herkes tarafına Binnaz Özdemir bu kampanyayı başlattı

Küçük oğlumu(4 aylık) hemen hemen 1 ay önce sahiplendim, yasam enerjisi yüksek, konuşmayı seven, cana yakın bir karakteri vardı, bana geldikten 3 gün sonra kanlı ishal ve kusmayla başladı herşey 1 haftalık serum ve tedaviden sonra ishal bitti ama halsizlik devam ediyordu. 3 gün sonra karninda şişlik oluşmaya başladı çok kilo verdi. Tedaviye başka bir yerde devam ettik, daha sonra ve ıslak fib teşhisi konuldu. Corona testi pozitif cıktı. Karnından sıvı alındı ve fip kesinleşti. Bu süreç 20 günlük ve oğlum artık ayakta bile duramiyor, tuvaletini yaparken birden devriliyor sürekli inliyor karnında ki sıvı yüzünden çok zor nefes alıyor hatta bazen alamıyo inliyo sabaha çıkamaz diye düşünmekten yorulduk. Küçük oğlumuzu kurtarmamız bu illet hastalığı yenmemiz icin bir şansımız var yurt dışından gelen gs-441524 ilacı şişesi 80 dolar 84 gün süren bir tedavisi var ve tek başıma üstesinden gelemiyorum. Bu ilaca bir an önce başlayıp oğlumu hayata döndürmek icin yardımınıza ihtiyacım var. Lütfen bize yardım edin acil

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.