Cüneyt KOYUNCU bu kadar vicdansız olma

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bilecik Şeyh Edabali Üniversitesinde görevli olan prof.dr CÜNEYT KOYUNCU isimli şahsın 15.01.2018 tarihinde yapmış olduğu bütünleme sınavında dersde işlediği konulardan soru sormayıp tek ve yegane amacı öğrenciyi mağdur etmekdir. Yine aynı şahıslı öğretim görevlisinin 2017 yaz okulunda yaptığı uygulama tüm iktisat öğrencilerini mağdur etmiştir. Yaz okulunda dersde ders işlemeyip sınıfta öğrencilere aşşağılayıcı ve moralini gururunu bozucak hareketler yaparak hem bizi dersden soğutup hemde öğrenim ve bilgi alma şevkimizi kırmıştır. Dönem içinde öğrencilere ders anlatırken göz kontağı kurmayıp soru sorduğumuzda aşşağılayıcı hareketler sergilemektedir. 15.01.2018 tarihinde yapmış olduğu bütünleme sınavında tek amacı öğrenciyi dersten bırakmaktır. Tüm öğrenci kardeşlerimizden tek istediğimiz tek yumruk olup bu üniversitedeki hocaların ve bu bildirgede ki malum şahsın egolarını ve kaprislerini birleşip yıkmamızdır. Unutma bugün bize yapılan yarın sizede yapılabilir. Lütfen sesimizi gerekli mercilere duyuralım. UYUMA BŞEÜ SEN UYUDUKCA BİRİLERİ ÜZERİNDEN RANT VE KAZANÇ SAĞLIYACAKTIR. HERKESİ İMZAYA DAVET EDİP BU SÖMÜRÜYE VE ADALETSİZLİĞE SON VERMEYİ DAVET EDİYORUM !

Bugün Ali imzanı bekliyor!

Ali Aksoy bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «BŞEÜ Öğrencileri: Cüneyt KOYUNCU bukadar vicdansız olma». Ali ve imza atan diğer 43 kişiye katıl.