Fetö terör örgütünün himmetleri ile çalınan şampiyonluklar iade edilsin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Sevgili FENERBAHÇE ailesi,

Feto terör örgütü göz bebeği Galatasaray takımını yıllarca dua(!) ve himmetlerle kalkındırdı,ayakta tuttu ve bu yapılanmadan doğan pastanın büyük dilimini bu camiaya ikram etti. Son 20 sezon ivedilikle incelenmeli ve gereken neyse yapılmalıdır. Sosyal medyada bu konu ile ilgili canla başla bir şeyler yapmaya çalışan renktaşlarımıza ve bu yapılanmanın yarattığı kaos ortamından darbe yiyen tüm Anadolu takımlarına destek olmanın tam zamanı. Bursa takımının nasıl şampiyon yapıldığı,denizli de neler olduğu,2011 de feto'nun yedekte tuttuğu takımın maçları nasıl götürdüğü ve 2012 de uydurma süper final ile nasıl bir oyun oynanarak FENERBAHÇE camiasını nasıl karıştırmaya çalıştıklarına hepimiz şahidiz. Feto örgütünün iki cici  evladı olan  bu takımların aldıkları himmetlerle  uefayı nasıl fax ve mail yağmuruna tuttuklarını unutmayın. O dönemde kabuğuna çekilen omurgasız camia kupasını iade etmiş kabullenmiş ve o gün kendisine "şikeci" diyen adamı bugün futbol takımının başına getirerek bir nevi diyet(!) ödemiştir

Şimdi yapmamız gereken şey net;hakkımızı arayacağız,hakkı çalınan herkesin emeğinin peşine düşeceğiz, yalnızca bizim değil dönemin mağduru herkesin hakkını aramak için savaşacağız.

Himmetlerle kalkınanlara, "sağlam" arkaları ile şampiyon olanlara, denizli de bir neslin hayallerini çalanlara, futbol teröristliği ile otobüs kurşunlayanlara, gülü gülene verenlere ve bunun gibilere karşı gün BİRLİK OLMA zamanı.

Değerli Fenerbahçeliler ve hakları gasp edilen Anadolu takımları lütfen artık ayağa kalkın!

Bugün seda imzanı bekliyor!

seda barlak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «BÜYÜK FENERBAHÇE AİLESİ: Fetö terör örgütünün himmetleri ile çalınan şampiyonluklar iade edilsin!». seda ve imza atan diğer 393 kişiye katıl.