Büyükçekmece-Yakuplu-Avcılar-Yenikapı / Feribot Seferi İstiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

İstanbul içinden deniz geçen bir şehir olmasına rağmen, kent içi ulaşımında deniz yollarının payı %3’tür. Artan nüfusa orantılı olarak vapur seferleri artırılmamakta, tam tersine mevcut iskeleler kapatılmakta ve karayolu taşımacılığı özendirilmektedir. Bunun sonucunda, Boğaziçi’ne özgü ulaşım alışkanlığı, yaşam, gelenek ve kültür yok olmakta, aynı zamanda trafik ve otopark sorunu artmaktadır.

Günümüzde E5 üzeri Metrobüs Toplu Taşımacılığının , özellikle son dönemlerde artık vatandaşı taşıyamaz olması sebebi ile Alternatif olarak Büyükçekmece - Yakuplu - Avcılar - Yenikapı duraklarından oluşacak Deniz Taşımacılığı / Feribot Seferlerinin konulması Ulaşıma fayda sağlayacağı ve Vatandaşların insan' a saygı kapsamında işinden evine evinden işine rahat bir şekilde yolculuk yapabilmesine olanak sağlayacaktır.

Bugün Oguz imzanı bekliyor!

Oguz KARABUBER bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Büyükçekmece-Yakuplu-Avcılar-Yenikapı / Feribot Seferi İstiyoruz.». Oguz ve imza atan diğer 143 kişiye katıl.