Bütünleme bir öğrencinin en tabii hakkıdır. AÖF de bu hakkı bize versin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Kayıt yenilenmesinin hemen ardından haksız bir şekilde yürürlüğe konan 4 yanlış 1 doğruyu götürmesi uygulaması zaten bizleri oldukça olumsuz etkilemişken,  birde üstüne soruların tamamen karmaşık ve anlaşılmaz hâle getirilmesi eklenmiştir ve bu durum bizleri ziyadesiyle mağdur etmiştir. Üstelik eşitlik kararını bütünüyle çiğneyen 4-1 haksızlığı yetmiyormuş gibi bütünleme hakkımızda yok.

Bu büyük bir adaletsizlik. Büyük bir haksızlıktır.

Aöf öğrencileri kendilerini bu sebeplerden dolayı sömürülmüş hissetmektedirler. Bundan dolayıdır ki,  bütün öğrencilerin hakkı olduğu gibi, diğer iki üniversitede olduğu gibi bütünleme bizimde hakkımız. Hakkımız verilsin ve doğrularımıza dokunulmasın. 20 soruluk bir testte doğrularımızın silinmesi hiç adil değil.

Bütünleme hakkımızın yeni dönemde verilmiş olmasını talep ediyoruz.

Bütünlemesi olan iki üniversite hakkımız varken, niçin aöf de kalıp dönem parası ödeyip mağdur olmaya devam edelim?

Bugün berna imzanı bekliyor!

berna Erdoğan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Bütünleme bir öğrencinin en tabii hakkıdır. AÖF de bu hakkı bize versin.». berna ve imza atan diğer 228 kişiye katıl.