EKİMDE MÜLAKATSIZ 40 BİN ATAMA

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

bizler atanamayan 412 bin öğretmen olarak yıllar yılıdır atanmak için kpss ye hazırlanıyoruz ancak yapılan atamalar atama bekleyenlerın oranına göre çok az düzeyde kalıyor.2016 yılında mülakat getirildi ve 4 yıllık  eğitimin sonucu 5 dakikalık bir mülakatla ölçülecek denildi 25 yasına gelmiş 4 yıl okumuş bir insana senden öğretmen olmaz ne demek ne kadar adaletlidir sorarız ? yapılması gereken  bu öğrenciler üniversite eğitimlerini sürdürürken  her yılın sonunda mülakatın yapılması ve mesleğe uygun olmayanların başka mesleklere yönlendirilmesidir. ayrıca milli eğitim bakanlığıın başına eğitim sorunlarından anlayan işinin ehli insanların geçmesi şartdır . eğitim bir ülkenin geleceğidir bu geleceği şekillendiren öğretmenlerdir bizler atanamayan öğretmenler kpss puanlarıyla evde oturmak değil okullarda öğrencilerimizle kavusmak istiyoruz. 2017 mayısta mülakatı geçenlerin  güvenlik sorusturmalarının tamamlanmasını 2017 kpss,ye girenlerin ise mülakatsız ve adil bir biçimde adil şekilde atanmasını talep ediyoruz.

Bugün ismail imzanı bekliyor!

ismail korhan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «BÜROKRATLAR : EKİMDE MÜLAKATSIZ 40 BİN ATAMA». ismail ve imza atan diğer 1.321 kişiye katıl.