Kampanya Kapatıldı

Büro Yönetimi ve Sekreterlik 1000 Kadro İstiyor!!!

Bu kampanya 890 destekçiye ulaştı

Bizler,Büro Yönetimi ve Sekreterlik (3179) platformu çatısı altında toplanmış Büro Yönetimi ve Sekreterlik mezunlarıyız. Günümüz çalışma koşullarında özellikle resmi kurumlarda; bağlı bulunduğu kurumun hedeflerine ve prosedürlerine uygun, aynı zamanda kurumlardaki çalışma koşullarının ihtiyaçlarını karşılayabilecek, başka bir departmana geçtiği zaman oryantasyon ve adaptasyon sürecini başarıyla at...latabilecek, yüksek verim sağlayabilen personellere ihtiyaç duyulduğu yadsınamaz bir gerçektir.Bu koşullar çerçevesinde bizler Büro Yönetimi ve Sekreterlik (3179) mezunları olarak;Arşivleme ve yöntemlerine hakim olduğumuzu. Bürolar da kullanılan (fotokopi,faks,telefon vb.) cihazlarını ve Bilgisayar ve Office programlarını kullanabilen. On parmak yazabilen.Temel iktisat ve istatistikkavramları eğitimlerinin yanı sıra yönetici asistanlığı ve santral sekreterliği eğitimleri almış ve bunları başarıyla belgelendirmiş bireyleriz.Sonuç olarak ayrı ayrı sayılabilecek birçok Ön lisans bölümünün özelliklerinin tamamını Büro Yönetimi ve Sekreterlik bölümünde bulabilirsiniz.

Niteliklerimiz neticesinde; Yönetici Asistanlığı,Santral Memurluğu, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmenliği,Bilgisayar İşletmenliği, Büro Memuru pozisyonlarında tercih ettiğiniz Memuriyet branşının Büro Yönetimi ve Sekreterlik (3179) olması gerektiğini düşünüyoruz. Ön lisansın en nitelikli bölümü olarak bu pozisyonların artık geçmiş zamanlardaki gibi başka branşlara verilmemesini istiyoruz.

Saygılarımızla..

Bugün Mehmet imzanı bekliyor!

Mehmet Kaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Büro Yönetimi ve Sekreterlik 1000 Kadro İstiyor!». Mehmet ve imza atan diğer 889 kişiye katıl.