Kampanya Kapatıldı

Sayın Arınç gölgesindeki gerçekleri ülke ve toplum yararı için açıklamalıdır

Bu kampanya 105 destekçi ulaştı

AKP’nin kurucularından eski meclis başkanı ve başbakan yardımcısı Bülent Arınç, 29 Ocak'ta CNN Türk'te Taha Akyol'un sunduğu "Eğrisi Doğrusu" programında bazı açıklamalar yaptı. En önemli açıklamalarından biri de, daha önce söylediği gibi, Dolmabahçe mutabakatını Cumhurbaşkanının bildiğini, haber verildiğini tekrar etmesiydi. Bu programda söylediklerinin tamamına yönelik olarak kendisine, Adalet ve Kalkınma Partililerden ve havuz medyasından ağır eleştiriler yapıldı. Bunun üzerine sayın Bülent Arınç, Twitter hesabından tekrar tekrar açıklamalarda bulundu. Bu açıklamaların bir yerinde, kendisine ağır eleştiride bulunanların tamamına yönelik olarak, “UNUTULMAMALIDIR Kİ, YIKMAYA ÇALIŞTIĞINIZ ÇINARIN GÖLGESİNDE GÜNEŞ GÖRMEMİŞ DAHA BİRÇOK HAKİKAT GÖLGELENİYOR" dedi. Bu cümle açıkça, kendisini yıkmaya çalışanların bunu devam ettirmeleri halinde, daha birçok hakikati açıklayabileceğinin imasıdır. Akçeli ökçeli işlerle uğraşmadığını, ilke ve değerleri önde tutarak siyaset yaptığını söyleyen, meclis başkanlığı ve başbakan yardımcılığı yapmış Bülent Arınç gibi Adalet ve Kalkınma Partisinin ilk üç kurucusundan biri olan bir politikacının, ülkenin bu şartlarında HAKİKATLERİ açıklamasının tarihi önemi olabilir. Burada partiyi değil ülkeyi düşünmenin önde geleceği şüphesizdir. Belki de açıklanacak bu HAKİKATLER, sonuçları itibariyle; başkanlık rejimi için doludizgin gidişi yavaşlatabilmenin; içteki savaşın son bulmasının, tekrar Dolmabahçe mutabakatına ve bilahare müzakereye başlanılarak ölümlerin durmasının; komşularımızla savaş halinin bitirilmesinin; ve bu manada ülkenin düze çıkabilmesinin kapısını aralamak gibi çok önemli bir işlev görebilir. Sayın BÜLENT ARINÇ'I, GÖLGESİNDEKİ GÜNEŞ GÖRMEMİŞ HAKİKATLERİ İNSANLARIMIZIN VE ÜLKEMİZİN YARARI İÇİN AÇIKLAMAYA ÇAĞIRIYORUZ.

Bugün HAKİKATLERİ ÖĞRENMEK İSTEYENLER imzanı bekliyor!

HAKİKATLERİ ÖĞRENMEK İSTEYENLER bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «BÜLENT ARINÇ: Sayın Arınç gölgesindeki gerçekleri ülke ve toplum yararı için açıklamalıdır». HAKİKATLERİ ÖĞRENMEK İSTEYENLER ve imza atan diğer 104 kişiye katıl.