Azmi Ayverdi için Adalet İstiyoruz

Reasons for signing

ali erke
1 month ago
Bu olay aydinlansin yaziktir gunahtir

Olgu Acun
Feb 16, 2021
Konu hakkında ailesi dışından olan insanlar kadar bilgim var benimde. Ailenin beyanlarına göre şüpheli bir durum var ortada şanlı Türk ordusunda bu olayın üstünü kapatılmadan kesin doğruluk neyse onun yapılması gerekki ordumuzun itibarı zarar görmesin. Eğer rahmetli Azmi kardeşimizin birliğinde bulunana herhangi biri veya üstlerinden kansız biri varsa ve bu kardeşimiz intihar değilde öldürüldüyse o kişide bu işten sıyrılmadan yakalanmalı! Şayet olaylar gerçekten intiharsa ise en azından Türk ordusunun itibarında bu zedeeyici durum ortadan kalkar. O yüzden detaylı bir soruşturma yapılması şart. Ailesine ve sevdiği kıza Allah sabır versin.

Nilgün Varol
Feb 12, 2021
Azmi ye Allah'tan rahmet diliyorum yakınlarına sabır diliyorum Azmi nin cinayetmi intiharmı çözülmesi gerekiyor

Ozge Ozdemir
Feb 5, 2021
Askeriye de daha neler yaşanıyor kim bilir...

Semra Çay
Feb 3, 2021
Çelişki varsa Tsk bunu ispat etmek zorundadır.

Betul Gul
Feb 1, 2021
Asker ocağı bizim için çok değerli. O yüzden itibarının zedelenmemesi için konunun aydınlatılması gerekiyor. Ses kayıtları vs diyorlar. Komutandan şüphelendim maalesef. En üst rütbe bile olsa, eğer ki suçlu ise hemen cezasını çekmeli. Olay sümenaltı yapılmamalı.

Havva Akyel
Jan 31, 2021
Cevap istiyorum

Celal Kesgin
Jan 28, 2021
Bu konuda bir şüphe varsa aydınlatılmalı.

Birnur Ülgen
Olayın araştırılmasını istiyoruz

Nuri Sinanoğlu
Jan 28, 2021
Araştırılmalı. Devletin yetkilileri iyice araştırmalı.