Ridvan Dilmen`in Fenerbahce üyeligi iptal edilsin.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Fenerbahce SK , bütün tesislerine Atatürk isminin verilmesinin tartisildigi , genel kurul toplantilarinda daima laiklige sadik kalmanin öneminin vurgulandigi , Atatürkcü degerlere olan bagliligin tartisilmaz bir ilke olarak sahiplenildigi bir camiadir. Bu gelenek cumhuriyetimizin kendisi kadar eskidir.

Türk halkinin büyük bir kesmi tarafindan laikligi ve Atatürkcülügü tehdit ettigi ,   düsünülen Recep Tayyip Erdogan`in baskan olma talebini destekleyerek klübümüzün temel ve eksestensiyel paradigmalariyla ve felsefesiyle ters düsen Ridvan Dilmen`in ,  bugünden tezi yok klübümüzle olan ticari ve üyelik bazlarda iliskilerinin  sonlandirilmasini veya dondurulmasini , altta attigim imza ile talep ediyorum.

Bugün soner imzanı bekliyor!

soner demirci bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Aziz Yildirim - Fenerbahce Spor Klübü baskani: Ridvan Dilmen`in Fenerbahce üyeligi iptal edilsin.». soner ve imza atan diğer 143 kişiye katıl.