Kampanya Kapatıldı

ALT qruplarda ödənişə yox!!! #TelebeniDushun

Bu kampanya 22 destekçiye ulaştı

Universitetlərdə akademik borcu olanlar ALT qruplarda ödənişsiz oxusun. Bəzi universitetlərdə bu belədir, amma təəssüf ki Azərbaycan Texniki Universiteti və s. universitetlərdə bu ödənişlidir. AzTU da 2017 qış sessiasının sonunda pulsuz idi yayda kəsrə yazıldıq, pullu etdilər bizdən tələb etdilər ki gəlin pulu ödəyin ya ərizələri geri götürün, sosial şəbəkələrdəki narazıçılıqdan sonra yenidən pulsuz etdilər fəxrnən bar bar bağırdılar, yenidən vaxt ayırdılar ki pulludu deyə ərizələrini götürənlər gəlib yenidən yazılsın gəldik rayonnan yenidən yazıldıq. Sonra dərsin başlamasına 1 həftə qalmış, yenidən qərar çıxardılar ki bəs ALT qruplarda kəsrə yazılanlar gəlsin pulu ödəsin. Bəs bütün unversitetlərdə bu belədir,bizdə niyə pulnan olmalıdır? Niyə də olmasın əvvəla bütün universitetlərdə pullu deyil özəl universitetlərdə pulludur və bəzi aşağı səviyyəli universitetərdə bu belədir. Bizdən yenidən gəlib ərizələrimizi geri götürməyi tələb edirlər pulu ödəməyə 1 həftə vaxt veriblər bir  tələbə Bakıda kirayə qala qala 1 həftənin içində 225 manatı necə tapsın? 120 manatlıq evdə kirayə qala qala. Universitetin təmirini 5 ildi bitirə bilmirlər bu il bitirməlidilər deyə,pulu yeyiblər tələbənin canınnan çıxırlar. Elə deyirlər nazirlər kabineti verib qərari, başqa universitetdə rektorlar yığışıb təklif edirlər hərəkət edirlər ki tələbənin xeyrinə olsun hər şey AzTUda isə tam əksinədi.Tələbəni sevə sevə balını haqqını yeyib imtahanlardan kəsə bilirlər ancaq. Əziz tələbələr sizdən xaiş edirəm, haqqınızı,haqqımızı tələb edək etiraz edin.. ALT qruplar nəinki Azərbaycan Texniki Universitetində bütün universitetlərdə ödənişsiz olsun.

Eger aztunun ozune inanan guvenen telebeye can yandiran telebeni dusunen telebeni oz ovladi kimi seven Rektoru yada prarektoru olsaydi cixardi butun telebelerin qarsisina veziyyeti izah ederdi yada telebelerin teklifin dinleyerdi yoxsa o uniye bu uniye baxib gunde bir hoqqa cixartmazdi. Umumiyyetle ozune ve telebeye hormet eden uni rehberliyi facebook vasitesi ile ne telebeye soz gonderer nedeki qerar qebul eder.

Bugün Xalıq imzanı bekliyor!

Xalıq Yahudov bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Azerbaijan technicial : ALT qruplarda ödənişə yox!!! #TelebeniDushun». Xalıq ve imza atan diğer 21 kişiye katıl.