Petition Closed

Kommunal ödənişlər, kreditlər dayandırılsın, adambaşına 300₼ sosial müavinət ayrılsın!

This petition had 16,752 supporters

Biz, bu petisiyanı imzalayanlar koronavirus pandemiyası dövründə insanların kütləvi şəkildə evdə qalmasını təmin etmək üçün minimum tələbatların dövlət tərəfindən qarşılanmasını, bunun üçün ağlabatan və dövlətin qarşılaya biləcəyi məbləğ olan 300 manat vəsaitin vətəndaşlara ödənməsini, eyni zamanda bank kreditlərinin axımının və ödənişinin, həmçinin kommunal xidmətlər üzrə ödənişlərin 1 iyuna qədər təxirə salınmasını istəyirik. Bu, pandemiya dövründə əhalinin sosial təminat baxımından zəif qruplarının tam şəkildə müdafiə olunmasını təmin edə biləcək addımdır.

Əgər, dövlət tərəfindən zəruri olan addımlar atılmazsa, milyonlarla insan evdən çıxmağa davam edəcək və pandemiya ölkə miqyaslı fəlakətə çevriləcək. Bunun qarşısını ancaq dövlətin sosial təminat dəstəyi ala bilər.

Ona görə də biz bu petisiyanı imzalayırıq və dövlətin minlərlə insanın səsini eşitməsini istəyirik.

Today: İlkin is counting on you

İlkin Rüstəmzadə needs your help with “Azerbaijan Government: Kommunal ödənişlər, kreditlər dayandırılsın, adambaşına 200₼ sosial müavinət ayrılsın!”. Join İlkin and 16,751 supporters today.