AZ GÖRENLERE IŞIK OLUN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 15.000.

Doğuştan yada ilerleyen yaşa bağlı olarak, kimi insanlar çevresel görüşlerinde bazı kayıplar yaşar. Az gören bireyler, günlük yaşamlarına daha sorunsuz devam edebilmek için destek cihazlarına ihtiyaç duymaktalar. Bu tip cihazlarla az gören bireyler  bir nebzede olsa görüşlerini artırabilirler. Gerek aile gerek iş gerekse sosyal çevrelerinde yaşadıkları yoğun stresi azaltmak, sıkıntıları en aza indirmek, az gören bireylerinde hakkı. Özellikle eğitim çağındaki insanların, eğitimlerini sağlıklı bir şekilde sürdürmesi ve toplumda hak ettikleri yaşama kavuşması için çok büyük bir ihtiyaç. Tıpkı işitme cihazları gibi az gören insanlarda maliyeti çok yüksek olan bu cihazları devlet desteği ile alabilmeli, bu haktan mahrum bırakılmamalı. Bu anlamda Sağlık bakanlığının cihazların temini için maddi destek vermesi çok önemli. Gözlerimiz dünyaya açılan tek penceremizdir. O pencereyi kapatmayalım.

Bugün Oğuzhan imzanı bekliyor!

Oğuzhan Aydın bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «AZ GÖRENLERE IŞIK OLUN». Oğuzhan ve imza atan diğer 14.801 kişiye katıl.