Təhsil əyani şəkildə davam etdirilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Əziz tələbələr, şagirdlər, müəllimlər və təhsilə önəm verən bütün vətəndaşlar, səsiniz səsimizdir! Ölkəmizdə baş verən pandemiya təlim-tədris prosesinin distant üsulda keçirilməsinə səbəb oldu. Distant üsulda olan təhsilin keyfiyyəti bizləri qane etmir! Effektiv deyil. Bölgələrdə yaşayan tələbə və şagirdləri nəzərə aldıqda bu proses həyata keçirilə bilmir. Onlar təhsildən kənar qalır. Bəzi praktik dərslərin keçirilməsində problem yaranır. Universitetlərin,   kolleclərin, məktəblərin, baxçaların ənənəvi üsulda olması üçün əllərinizi bizə uzadın, "tək əldən səs çıxmaz" deyərək səsvermədə iştirak edin. Hər bir addımınız biz gənclərin gələcəyi, ümididir!

Təbii ki, karantin rejim qaydalarına da əməl olunacaq. Qapalı məkanlarda maska qadağası tətbiq edilsin. Təhsilimiz əyani davam etsin

Bugün Mirzə imzanı bekliyor!

Mirzə Mirzəliyev bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Azərbaycan Respublikası Təhsil Nazirliyi: Təhsil əyani şəkildə davam etdirilsin». Mirzə ve imza atan diğer 434 kişiye katıl.