0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Destek İçin;

İş Bankası IBAN:
TR560006400000112650052290 AYLA KILIÇ

Ayla Abla 59 yaşında ve bir süredir mide kanseri tedavisi oluyor. Hastalığın teşhisinden sonra işinden ayrılmak zorunda kaldı. Eşi kalp ve şeker hastalığı sebebiyle çalışamayacak durumda. Üniversite öğrencisi olan kızı çalışmak istedi fakat aynı zamanda tedavi süreciyle ilgilenmesi gerektiği için mümkün olmadı. Bu durumda, Ayla Ablanın tedavisine devam etmesi artık neredeyse imkansız hale geldi.

Tedavi için yapılan işlemlerin ciddi bir kısmını devlet karşılamıyor. Devletin karşıladığı tedaviler yeterli değil. Karşılanan tedavilerin bir kısmında ise ödenmesi gereken farklar bile karşılanması güç rakamları buluyor.

Her hafta düzenli olarak kullanması gereken 3 kutu ilacın toplam maliyeti haftalık 450 TL. Ayda toplam 1800 TL ilaç parası ödüyor. Buna ek olarak iyileşebilmesi için 3 ay sürecek olan "Hipertermi" tedavisi yapılması gerekiyor. Bu tedavi ayda 3 hafta uygulanıyor, kalan bir hafta içinde hasta dinleniyor. Bunun da toplam maliyeti ortalama 27.000 TL. Her hafta taksiyle ulaşım ücreti 250 TL, kan alındığında yapılan "soğuk iğne" 100 TL, her kan takviyesinde 300 TL hastane işlem ücreti ödeniyor. Buraya yazabildiğimiz masraflar bunlardır.

Bu tedavi sonrasında bir mide ameliyatıyla midesinin yarısı alınacak. Bu da ayrı bir maliyet olarak karşılarına çıkacak.

Tedavi sürecinde özel bir beslenme uygulaması gerekiyor. Kuzu eti, balık, güvenilir çiftliklerden alınabilecek tavuk, organik yumurta, fındık, ceviz, badem gibi gıdaların gerçekten organik olanlarıyla beslenmesi gerekiyor. Oturduğu evde kiracı ve kira, fatura gibi diğer giderleri de söz konusu.

Ayla Ablanın geliri yok ve desteğinize gerçekten çok ihtiyacı var. Eğer destek olmazsanız, iyileşebilecek iken göz göre göre yaşamını yitirecek. Tedavi masraflarını karşılamasına destek olursanız onu ve ailesini içinde bulundukları bu çaresizlikten kurtarmış olacaksınız. Gerektiği takdirde duruma ilişkin tüm belge ve bilgiler sunulacaktır.

AYLA ABLANIN TEDAVİ SÜRECİNDEKİ TÜM MASRAFLARININ KARŞILANMASINI VE MAĞDURİYETİNİN ACİLEN GİDERİLMESİNİ İSTİYORUZ.

Lütfen Ayla Ablanın göz göre göre yaşamını yitirmesine seyirci kalmayalım. Desteğinizi bekliyoruz. Maddi ve manevi her türlü desteği esirgemeyeceğinize eminiz.

Teşekkürler,

İş Bankası IBAN:
TR560006400000112650052290 AYLA KILIÇ

Bugün Derya imzanı bekliyor!

Derya Cakal bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ayla Ablamızın Mide Kanseriyle Mücadelesinde Hayatta Kalması İçin Desteğinize İhtiyacı Var». Derya ve imza atan diğer 1.133 kişiye katıl.