Kampanya Kapatıldı

Kadıköy Belediyesi Ne Yapmak İstiyor?"Çatı Dubleks Dareler iptal ediliyor!!

Bu kampanya 13 destekçiye ulaştı

Kadıköy Belediyesi ,değişen İmar yönetmeliğini vatandaşları ve seçmenlerini mağdur edecek şekilde Büyükşehirden değişiklik talebinde bulundu.Müteahitler de vatandaşlardan oranları değiştirmelerini istiyor.Vatandaşların küçülen Evleri daha da küçülüyor.1Ekim den önce böyle birşey yoktu.Kadıköy Belediyesi, Aykurt Nuhoğlu zamanın da kendisine  oy verenleri mağdur ediyor.Herhalde bu son kazanılan seçimdir Kadıköy'de.Neymiş problem çıkıyormuş!!Daha önce yapılanlar ne olacak?Kontrol et problem çıkmasın.Bir taraftan oran 2.50 olsun diyorsun ama yapamıyorsun.Bizim hakkımız olanı bari alma Başkan.Mütahitler bu karara karşı çıkacakları yerde vatandaşa dönüp bu işten zarar ediyoruz size kira ödemeyelim veya oranları değiştirelim diyorlar olan vatandaşa oluyor her zaman ki gibi.

Bugün Dinçer imzanı bekliyor!

Dinçer Pektaş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Aykurt.nuhoglu: Kadıköy Belediyesi Ne Yapmak İstiyor?"Çatı Dubleks Dareler iptal ediliyor!!». Dinçer ve imza atan diğer 12 kişiye katıl.