Kampanya Kapatıldı
Kampanyanın muhatabı: AYDIN VALİLİĞİ,NAZİLLİ KAYMAKAMLIĞI, NAZİLLİ BELEDİYESİ,

20 kedi ve köpeğin ölümüne sebep olan kişilerin cezalandırılması

Sokaklarda yaşayan sahipsiz hayvanlar biz insanların sorumluluğundadır. Bakıma muhtaç, bir lokma ekmek ve sevgi dışında başka çıkarları olmayan masum canlıların yaşam haklarının elinden alınmasına sessiz kalmayalım. Zehirli tavuk hazırlayarak mahalledeki çöp kenarlarına ve bahçe içlerine atarak büyüklü küçüklü 20 kadar kedi ve köpeğin ölümüne neden olan kişilerin bulunup cezalandırılmasını istiyoruz. Zehirleme olduğu apaçık belli olan bu duruma desteklerinizi bekliyoruz.

Bju kampanya şunlara teslim edildi:
  • AYDIN VALİLİĞİ,NAZİLLİ KAYMAKAMLIĞI, NAZİLLİ BELEDİYESİ,

Aydın Hayvanları Koruma Derneği bu kampanyayı bir imzayla başlattı, şimdi 1.110 destekçisi var. Görmek istediğin değişimi yaratmak için bugün sen de bir kampanya başlat.

Bugün Aydın Hayvanları Koruma imzanı bekliyor!

Aydın Hayvanları Koruma Derneği bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «AYDIN VALİLİĞİ,NAZİLLİ KAYMAKAMLIĞI, NAZİLLİ BELEDİYESİ,: 20 kedi ve köpeğin ölümüne sebep olan kişilerin cezalandırılması». Aydın Hayvanları Koruma ve imza atan diğer 1.109 kişiye katıl.