AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ADİL OL

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Aydın büyükşehir belediyesinin almış olduğu bir karar ile Kuşadası içinde Aydın büyükşehire ait olan bölgeler de bulunan seyyar satıcılar (simitçi - kartçı - mısırcı vs. ) gerekçe gösterilmeden kaldırılmış izin verilmemiş izni olanların ise iptal edilmiştir. Truzim bölgesi olmasından dolayı zaten kışı zar zor geçiren bu insanlar tam da sezon başlangıcın da gerekçesi olmayan herhangi bir belge gösterilmeyen izin yok kardeşim yukarıdan emir var denilerek üstü kapatılan bir uygulama ile karşılaşmıştır.

Burada anlaşılmayan konu ise Aydın Büyükşehir Belediyesinin bu seyyar satıcı uygulamasının neden sadece kuşadasın da uyguladığıdır. Hani deseler biz tüm seyyar satışları bitiriyoruz kaldırıyoruz tamam anlaşılır.  Fakat Aydın Büyükşehir in belediye binasının önünde bile baloncu - simitçi vs. seyyar satıcı mevcut iken Kuşadasın da geçimlerini  düne kadar belediye izni ile gerçekleştiren kuşadası seyyarının suçu ne ? Bu iki belediye arasın da olan olası bir sorunun bu işlerle geçimini sağlayan insanlara yansıtılması adil mi ?

Sonuç olarak tek isteğimiz bu yasaklamanın kaldırılıp izinlerin bir an önce geri verilmesi ya da aynı uygulamanın tüm bölgeler de geçerli hale getirilmesi ADİL olunması.

Bugün EFE imzanı bekliyor!

EFE ALİ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ : AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ADİL OL». EFE ve imza atan diğer 7 kişiye katıl.