Kampanya Kapatıldı

Kent Yöneticilerini Göreve Çağırıyoruz!

Bu kampanya 232 destekçiye ulaştı

Aydın'ın kent kimliğinin en önemli parçalarından biri olan Aydınspor 1923, peşi sıra gelen hatalar sonrasında Spor Toto 3.Lig'e düştü. Yönetim kurulu, "gecikmiş bir karar olan" kongrenin tarihini 03 Temmuz 2017 olarak belirledi. Futbolda yalnızca sahada değil, saha dışında da takım olmanın önemi yadsınamaz bir gerçek olarak benimsemiş, bağımsız-bağlantısız Aydınspor taraftarları olarak düzenlenecek olan kongre öncesi, Aydın kentinin seçilmiş ve atanmış idarecilerini "inisiyatif" almaya davet ediyor; şehrin tüm seslerini ve farklılıklarını kapsayacak, ehil bir yönetimin oluşturulması konusunda aracı olmaya davet ediyoruz.

Taraftar olarak yeni göreve gelecek Aydınspor yönetiminden;

- Kurumsal bir yapının oluşturulmasını,

- Kulübe üye olunmasının önünün açılmasını,

- Altyapı için bir eylem planının kurgulanmasını,

- Divan Kurulu'nun oluşturulmasını,

- Aydınspor'a kalıcı gelirler sağlayacak projeleri hayata geçirmesini,

- Aydınspor Taraftar Mağazası'nı açılmasını,

- Kulübün sivil toplum kuruluşları ve meslek odaları ile olan ilişkilerin geliştirilmesini,

- Teknik ve idari kadroda istikrar sağlanmasını,

- Kulübün ekonomik faaliyet raporlarının kamuya açık olarak yayınlanmasını ve,

- Kulübün bağımsız denetim kurumlarınca denetlenmesini talep ediyoruz.

Sayın kent idarecileri, sizlerin de desteği ile gelin futbol kültürü 1920'li yılların başlarına dayanan bu şehri spor alanında hak ettiği yerlere hep birlikte taşıyalım.

Siz de kent yöneticilerini Aydınspor 1923 için harekete geçmeye çağırıyorsanız, kampanyamızı imzalayabilirsiniz.

Bugün Efeleniyoruz! imzanı bekliyor!

Efeleniyoruz! bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Aydın Valiliği: Kent Yöneticilerini Göreve Çağırıyoruz!». Efeleniyoruz! ve imza atan diğer 231 kişiye katıl.