Aydın Müdür Gitmesin EGAL' in Işığı Sönmesin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

Maltepe Ertuğrul Gazi Anadolu lisesi Müdürü Sayın Aydın Bayır Haziran 2018 itibariyle görev süresi uzatılmayıp görevine son verilmesine karar verilmiştir. Sayın Aydın Bayır 2013 de başladığı görevinde, azmi, kararlılığı, dürüstlüğü, inancı ve çalışkanlığı ile ideal ve örnek bir idarecilik sergilemiştir. Öyle bir okul düşünün ki İstanbul’un orta yerinde yıkık dökük, medyada meydana gelen siyasi arbede ve olaylarla lanse olmuş, Üniversite başarısı yok denebilecek bir Anadolu lisesi. Ve beş yılda gelinen nokta okul dershane anlayışıyla başta tıp fakültesi olmak üzere mühendislik fakültelerine ve Boğaziçi , Galatasaray gibi ülkemizin güzide üniversitelerine yerleşen öğrencileriyle, Spor ve Sanatta adını duyuran bir okul olmuştur. Müdürümüz Aydın Bayır okulumuzun bilgi ve başarıda aydınlatmasını sağlamanın yanında yeri geldiğinde kişisel çabaları ile okulun fiziki yapısında da çok büyük gelişmeler kaydetmiştir. Eğitimci olmanın bilinci ile okulda demokratik, sağduyulu bir anlayış geliştirerek okulun geçmişinde kara bir leke gibi duran olayların bir daha cereyan etmemesini sağlamıştır. Çalışma saatleri ile değil Devlete millete hizmet için gece gündüz çalışmış, Çalışkanlığı azmi ve inancıyla birçok öğretmeni yüreklendirmiştir. Kritik bir bölgede bulunan okulumuzun bölge çocukları için umut ve başarı yuvası olmasına devam etmesi için Müdürümüz Aydın Bey’in görevinin devamını istiyoruz. Sayın Milli Eğitim yetkililerinin bu istek ve gayretimizi görmelerini talep ediyoruz.

Bugün gökhan imzanı bekliyor!

gökhan dalkiz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Aydın Müdür Gitmesin EGAL' in Işığı Sönmesin». gökhan ve imza atan diğer 1.011 kişiye katıl.