AYASOFYANIN İBADETE AÇILMASI ESKİ HALİNE YANİ CAMİİ OLARAK HİZMET VERMESİ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Atamiz Fatih Sultan Mehmet Han'nin 1453 yilinda Ìstanbul'u fethiyle baslayan surecten ta ki Cumhuriyet'e kadar ibadete acik olan Ayasofya Camii'nin ibadete kapatilarak muzeye cevrilmesi eminim ki; atalarimizin kemiklerini sizlatmaktadir ve bir musluman olarak cogumuzun kanina dokunmaktadir. Bu gozde mabed'in yeniden ibadete acilmasi konusunda hukumetimizin, TBMM'nin ve TC. Diyanet Isleri Baskanligi'nin geregini yapmasi arz ederim.
Ayrica; bu kampanyaya adaletin yeniden saglanmasi hususunda insanlarimizin fikir ve goruslerini beyanederek katki saglamasi temenni ederiz. Fikriniz, inanciniz ne olursa olsun inanc, ibadet ve vicdan ozgurlugu adina insana saygi cercevesinde bizimle paylasmanizi ozellikle rica ederiz.
Bu hayrli anket calismasini baslatan cok degerli arkadasim Sayin Kenan Arslan'a emek ve katkilarindan dolayi sonsuz tesekkur ederim.
Bu kampanyamizin 4 milyon kisiye ulasmasini hedefliyoruz. insanlarimizin yunan gavuruna ve avrupa yobazligina karsi kenetlenmesi ve dik bir durus sergilesi dileklerimizle...
Adnan Kahraman

Bugün Kenan imzanı bekliyor!

Kenan Arslan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «AYASOFYANIN İBADETE AÇILARAK CAMİİ OLARAK KULLANILMASI». Kenan ve imza atan diğer 12 kişiye katıl.