Ayasofya Camii İbadete Açılsın!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Ayasofya Camii’si Ebü’l-feth Sultan Mehmed Han tarafından Feth’in sembolü olarak Camii’ye dönüştürmüştür, Yüce Sultan’ın senetli mal’ı olan Ayasofya Camii’yi kim devşirebilir? kimse, buna kimsenin Hakkı yoktur ve Ayasofya’nın Türk Halk’ı için çok büyük ehemmiyet’i vardır. Bu mülk Fatih Sultan Mehmed Han Hazretlerine Ait olup, inşaat Gerekçesiyle İbadet’e kapatılan Ayasofya Camiisi’nin Tekrardan Eski günlerdeki gibi İbadet’e açık olması, Üzerimizde ki Fatih’in bedduası da Kaldıracaktır, Hristiyanlar Camii’ye girebilir tamam fakat öz ve öz Halk’ı o Camii’ye Artık parayla giriyorsa O Camii Camiiliğini yitirmiştir. Ayasofya’ya para ile girmek yerine, Abdestle girelim, orası bizim hakkımız Buna ne Gavur Yunan Karışabilir ne de Rus Karışabilir, bizim mülkümüz olan Ayasofya Camii olmalıdır Olması Gerekmektedir 480 yıldır Ezan sesleri ile nida olan Ayasofya Müze olamaz müzede değildir, İnşaat bahanesiyle İbadete açılmayan Ayasofya yerine, Tekbir Edalar’ı ile şenlenen bir Ayasofya istiyoruz, Ayasofya Camii Olduğundan orda Milletin hakkıda vardır Camiiler sadece insanlara ibadet için Kullanılan mekânlar değildir, kedilerin barınağıdır, Yüce mevlâ ile Sevgi duyduğumuz yerlerdir, Ayasofya ibadet edilmesi için Bir Camii değildir o tarihtir, o tarihi Anlınızı secdeye koyduğunuzda hissedeceksiniz, izinsiz bir şekilde bu gasptır, Ayasofya Mutlak ve ebedi bir Camiidir kim veya kimse tarafından devşiremez özel mülktür mülk Fatih Sultan Mehmed Han’a kayıtlı olmakla beraber izinsiz bir şekilde bu mülkiyet devşiremez, Şu an Ayasofya Ne müzedir Ne de kilisedir, Muhakkak şu bilinmelidir ki İstanbul için canını verenlerin Hakkı vardır Eğer siz Ayasofya’yı Camii’nin ibadet’e açmazsanız O ölen insanların hakkına gireceksiniz. Allah bize İstanbul’u nasip etti ama biz elimizde ki Camii’ye sahip çıkamıyoruz ki Koskoca Vatan toprağına sahip çıkıyoruz? Bunun sebebi şudur Askerlerimiz, peki Ayasofya için İstanbul için şehit olan Askerlerin Hakkına bunca Yıllardır girdiniz Artık Ayasofya’yı ibadet’e açma zamanı gelmedi mi? Devletimize şükürler olsun Aç değiliz açıkta değiliz fakat niye Ayasofya İbadete açılamıyor? Biz eğer yanımızda ki bit kadar yunanistandan Borç batığı yunanistandan, Hatta Batacak olan Yunanistandan,  korkuyorsak vah halimize efendim, bu devleti korkarak değil mertçe yönetmelisiniz ki Ayasofya’yı ibadete açabilesiniz, bunun büyük zorlukları olabilir ama Düşmanlara Pür-dikkat olmalıyız, Ayasofya’dan ezan sesi geliyor diye kuduran Yunanistan, madem ki böyle aptalca davranışlarda bulunacaktınız kaybetmeseydiniz Konstantiniyye’yi bundan gayrı Ayasofya Türk Mülküdür ve Böylede kalacaktır, Ayasofya’nın İbadet’e açılmasını Arz Ederiz. - Saygılarla Ahmet Mediyeoğlu.

Bugün Ahmet imzanı bekliyor!

Ahmet Mediyeoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ayasofya Camii İbadet’e Açılsın!». Ahmet ve imza atan diğer 12 kişiye katıl.