0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.500.

#AyasofyaCamiiOlsun Hashtagiyle Twitter'dan da başlattığımız kampanyamızda Yeni Zellanda'da başlatılan vahşi olaya bir misilleme olarak ve tüm müslümanların şerefini kurtarmak adına Ayasofya'nın  500 Senelik hizmetine döndürülmesini tekrardan Camii olarak hemen yarın açılmasını talep ediyoruz...

Referans noktası olarak alınan Yeni Zellanda canisinin açıklamaları:
Topraklarınızda huzur içinde yaşayabilirsiniz, size zarar gelmeyecek. Boğaz'ın Doğu yakasında. Ama Boğaz'ın Batı yakasında bir yerde yaşamayı denerseniz, Avrupa'ya gelirseniz sizi öldüreceğiz. Konstantinopolis'e gelir, tüm cami ve minareleri yıkarız. Ayasofya minarelerden kurtulacak ve Konstantinapol hak edildiği gibi tekrar Hristiyan şehri olacak."
Kaynak: Yeni Zelanda canisi: Ayasofya minarelerden kurtulacak

AYASOFYA'NIN TAVSİLATLI ÖNEMİ:

• Ayasofya'nın yaklaşık 500 senelik görevine döndürülmesi sadece Türkiye vatandaşlarının değil, bütün alem-i islamın arzusudur. Bütün Avrupa ve içindeki dinsizlere; yeryüzünün yeni hakimi islamdır demenin en etkili yoludur. Zamanında Fatih Sultan Mehmed komutasındaki bütün islam ordusunun eliyle Camii'ye döndürülen ve İslamiyetin zaferinin bütün yeryüzüne duyurulmasına vesile olan Ayasofya'nın, şu anda para ile girilen bir müze olması aslında arka planda işleyen küfrün bir zaferidir.
  • Bu kahraman milletin ebedî bir medar-ı şerefi ve Kur’ân ve cihad hizmetinde Dünya'da pırlanta gibi pek büyük bir nişanı ve kılıçlarının pek büyük ve antika bir yâdigârı olan Ayasofya Camii'nin puthane olarak işletilmesinde hiç birimizin rızası yoktur ve olamaz!!!

Bugün Halil imzanı bekliyor!

Halil Şahin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ayasofya 500 Yıllık Görevinin Başına Dönsün (Yeniden Camii Olsun) #AyasofyaCamiiOlsun». Halil ve imza atan diğer 1.403 kişiye katıl.