Medcezir tekrar başlasın!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Bazı zamanlar videoya atılan yorumlara baktığımda da 3 yıl önce atılan bir videoya 1 ay,2 hafta, 3 gün gibi kısa  süreler için yorum atılmış orda bir yorumda ise tekrar başlasın diye yorum gördüm ve instagram “medcezir veda “ sayfasından yardım istedim ve hala istemeye yardım ediyorum ve bu kampanyayı başlatmak istedim elbet benim gibi bir çok medcezirin tekrar başlaması için Seferber  olan kişiler vardır

Çok sayıda oy topladığımız zaman illaki ay yapıma ulaştığı zaman ay yapımın buna sessiz kalmayacağını düşünüyorum.

Bugün Samet Buğra imzanı bekliyor!

Samet Buğra Şekkeli bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ay yapım: Medcezir tekrar başlasın!!». Samet Buğra ve imza atan diğer 14 kişiye katıl.