0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Haydi Çınarlı Köyü !!!! Balıkesir İli,Marmara İlçesi,Çınarlı İskelesi'ne,Yıllardır Yanaşmakta Olan Gemiler(Avşa,Marmara Tekirdağ ve Erdek Feribotları);''Sudan Bahanelerle veya Kasıtlı),İskele Korkuluklarının,yerlerine monte edilmekte ihmal bahanesiyle,Eski Köy ve Ayrı Yerleşimi/Vadileri Olan Beldemiz'e Yanaştırılmamaktadır!
Bu kabul edilecek ve sindirilecek bir şey değildir.Köyümüz'ün/Mahallemiz'in Nüfusu,yaz sezonun da 5-6 bin olmaktadır.
Bu Konum da İlçeye Taşınan turistler ve Halkımız,Binbir eziyete ve ekonomik Harcama mecburiyetine itilmektedir.
Köy Esnafları,İskleden giriş kesildiği için,adeta yokluğa,zarara ve maddi-manevi kayıplara,mahkum edilmektedirler.
Bir Beldeden,''Kesilen Kazanç İmkanları'',Yön Değiştirtilerek,İlçe Esnafına ''Kıyağına Rant''haline Döndürülmüş olmaktadır!
Derhal ve acilen,iskelemiz Gemi trafiğine açılmalı ve feribot proğramlarına alınmalıdır.
Tedbirler,arkaya bırakılmamalı,Ekim Ayından itibaren,İskelemiz,Tamir,Bakım,Tadilat ve Geliştirme Projeleri Kapsamına ve Proğramına Alınmalıdır.... iskelemizi geri istiyoruz o kavuşmaları hüzünlü vedalaşmaları sıcacık sarılmaları o güzel müzik eşliğinde köyümüzü tanıtan gemilerimizi geri istiyoruz Çınarlı turizmi geriye gitti tekrar canlanmasını istiyoruz tüm halkımızın -- İmza --kampanyasına katılıp imzalarını atmalarını rica ediyoruz.

Bugün Ayşin imzanı bekliyor!

Ayşin Aydoğan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ayşin Aydoğan : Balıkesir ili Marmara Adası Çınarlı iskelesine Tekirdağ gemilerinin yanaşması için». Ayşin ve imza atan diğer 122 kişiye katıl.