Kara cuma kampanyasına sessiz kalma..!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Black Friday (Kara Cuma), Amerika Birleşik Devletleri'nde ortaya çıkan bir alışveriş ve indirim günüdür. ABD'de Şükran Günü'nden sonraki ilk Cuma günü Kara Cuma olarak adlandırılmaktadır. 1952 yılından bu yana, Noel alışveriş sezonunun başlangıcı olarak ABD'de kabul edilmektedir.

2005 yılından bu yana en yoğun şekilde alışverişin yapıldığı gün olan Black Friday (kara cuma) günü, birçok ülkede uygulanmaktadır.. ve şimdi ülkemizde bu indirime katılmaya başlamıştır.. dini hassasiyetlerini unutmuş, kasıtlı yada kasıtsız buna ortak olanları kesinlikle reddediyoruz.. isterlerse bu indirimin adını kara pazar olarak çevirebilirler.. bu yazının İngilizce yazılması sebebiyle çoğu kişi de burda kara cuma yazdığını anlamamaktadır..

Dini hassasiyeti olan kardeşlerimin kampanyaya katılmalarını ve bunu yaymalarını rica ediyorum.. Allah razı olsun

Bugün kadriye imzanı bekliyor!

kadriye çörekçi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Ayşe.ebrar06@hotmail.com: Kara cuma kampanyasına sessiz kalma..!». kadriye ve imza atan diğer 27 kişiye katıl.