Başarı

ASKERİMİZE SAHİP ÇIKALIM...!

Bu kampanya 281 destekçi ile değişim yarattı!

DEĞERLİ ARKADAŞLARIM.ÖNEMLİ BİR SORUN VAR,
SURİYE'DE ÜLKESİ İÇİN SAVAŞAN, KAHRAMAN BİR
ASKERİMİZ,SİGORTA KISKACINDA YARDIMIMIZA ÇOK
ACİL İHTİYACI VAR. KENDİSİNE ALAKASI OLMADIĞI
BİR KAZA NEDENİ İLE , 325000 BORÇ ÇIKARILMIŞ
BUNU ÖDEMEK ZORUNDA.3 DEFA DÜNYA'YA GELSE
BU BORÇ BİTMEZ. EVLİ VE 1 ÇOCUK BABASI OLAN
KARDEŞİMİZ ÇOK ZOR DURUMDADIR.BU KAFA İLE
SAVAŞMAKTADIR.ALLAH ASKERLERİMİZİ KORUSUN.
OLAY ÇOK İLGİNÇTİR .OKUYUN HAK VERECEKSİNİZ

LÜTFEN BU PAYLAŞIMI SAYFALARINIZDA PAYLAŞIN.
ASKERİMİZE SAHİP ÇIKALIM._ ___________________________________________

İsaPaş, ‎اخبارحلب الريف الشمالي‎'da.

Ra'S Al `Ayn, Suriye
ERGO SİGORTA dan şahsıma çıkartılan 325.000 tl lik borç ile ilgili sizlere durumu anlatma ihtiyacı hissettim.okuyacağınızı ve bunu paylaşarak bana destek olacağınıza inanıyorum.

2009 senesinde iskenderunda görev yaptığım dönemde ev arkadaşım olan Ayhan EREN adlı assubay,benim şehir dışında olduğum 1 Mayıs 2009 akşamı aracımın anahtarı çekmecemden bana haber vermeden alarak, baba oğul motosikletli şahıslara aracımla vuruyor. Ben bu kazayı 8 mayısta iskenderuna geldiğimde öğrendim.Başıma bunların geleceğini bilmediğimden ve ev arkadaşım olduğumdan ozamanki tecrübesizliğimle kendisini şikayette bulunmadım.2009 Temmuz ayında Van başkalede hudut karakoluna tayin oldum. 2010 Ocak ayında aracımın trafik sigortası ödeme pusulası ile benden,motorlu şahısların hastane masrafı ve motosiklet parası olarak 13 bin lira para istediler.olayla alakam olmadığı için vermiycemi söylesemde bu parayı bir ay sonra benden icra kanalı ile talep ettiler.bu icraya itiraz ettim ve konuyu mahkemeye taşıdıysamda bir buçuk sene süren davaları, vekil tayin ettiğim iskenderun barosuna kayıtlı Avukat Fuat ESMER in duruşmalara katılmaması yüzünden kaybettim. Ve o dosya temyize gönderildi. (kazayı yapan Ayhan EREN emekli olup yerleştiği Biga da 2010 da kafasına sıkarak intihar etti.) 2011 de Geliboluya tayin oldum.2012 Aralık ayında ERGO SİGORTA icra kanalıyla bu kez benden tam 220.000 tl talep etti. (Bu parayı ERGO SİGORTA motosikletli şahıslara mahkeme kanalıyla ödemiş) Olayın üzerinden 3 tayin yeri değiştirmem sebebiyle adıma çıkartılan bu ödemeli ilam emirleri geç ulaştı. İtiraz süresinin bitimine bir gün kala elime ulaşan bu evrakları,itiraz etmesi için Avukatım tayin ettiğim Fuat ESMERE faks ile gönderdiysemde,kendisi buna itiraz etmeyerek bana mahkeme yolunu kapattı ve böylece icra kesinleşti. ERGO SİGORTA denilen kan emiciler bu dosyayı tam 6 sene bekletip,benim Suriye ye geldiğim esnada bu parayı benden 325.000 tl olarak kanımla canımla kazandığım maaşımdan almaya başladı. Tam 9 senedir ben ERGO SİGORTA denilen bu kan emici vampirlere karşı savaş verdim. Avukatımın beni resmen SATMASIYLA bu olay buralara vardı. Çok fazla tayin görmem ve sürekli görevlere gidip gelmem sebebiyle mağdur oldum. Tek sorum şu dur ki ;Olayın içinde olmayan, görülen davaya tanık olarak bile çağırılmayan bir kişi nasıl olurda suçlu bulunur?ve bu icrayı tamda Suriye ye geldiğimde maaşımdan çatır çatır alan bu ERGO SİGORTA, başarıyla gerçekleşen bu harekatta bir Assubayı pasifize ederek, harekatı mı protesto ediyor?
Kimseden herhangi bir maddi talebim yok.
LÜTFEN BU OLANLARI DUYURMAMDA HEMŞERİNİZ OLARAK ASKERİNİZ OLARAK bana yardımcı olun.
SESİME SES OLUN..

Bugün Savaş imzanı bekliyor!

Savaş GÜNDOĞAN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Avukatlar: ASKERİMİZE SAHİP ÇIKALIM...!». Savaş ve imza atan diğer 280 kişiye katıl.