Kampanya Kapatıldı

Avrupa'nın En Büyük Kütüphanesini İstanbul'da Açalım!

Bu kampanya 55 destekçiye ulaştı

Dünyanın en hızlı gelişen ülkelerinden birisi Türkiye !

Ülkemizde köprüler, yollar, tüneller, hastahaneler, okullar ve daha nicesi yapıldı ve yapılmaya devam ediyor.

Son yıllarda pek çok projede dünyaya öncülük yapan Türkiye'de  bu ülke gençlerinin kalkınması için somut olarak ne yapıldı ?

Orta doğu ülkelerine  Avrupa'ya ve dünyaya örnek olması açısından Avrupa'nın en büyük kütüphanesini İstanbul'da açarak tüm dünyaya örnek olabiliriz. Orta doguda ve dünyada eksikligi son derece hissedilen ilim kentlerinin maalesef halen yoklugu doldurulamamıştır.Ülkemizde yeterli donanıma sahip çok az kütüphane mevcutken en azından İstanbul ilimizde bu eksigi gidermek için bu projeyi hayata geçirmeliyiz. Avrupa'nın en büyük kütüphanesini İstanbul'da medeniyetin başkentinde açmak için haydi herkes iş başına. Köprüleri, hastaneleri, tünelleri, mühendisler yapar ama bir ülkede mühendisler yetişmezse doktorlar yetişmezse mimarlar yetişmezse hiçbir şey yapılmaz. Ülkeye en ufak bile faydası dokunacak şahsiyetlerin, yere attıgı çöpü kendine dert edinen nesillerin yetişrilmesi için şehir kütüphanelerine ve büyük kütüphanelere ihtiyaç vardır. Okullarımız liselerimiz üniversitelerimiz maalesef halen gerekli seviye ulaşamamış ve biz degerli ögrencilere yeterli hizmeti verememektedir bu kalkınma yolunda bu kurumlar maalesef ki bize yeterli olmayacaktır. İstanbul gibi turizmin ve nüfusun en üst seviye oldugu bu ilimizde büyük bir kütüphaneye 7'den 70'e herkese hitap edecek bir kütüphaneye ihtiyaç vardır. Zira tarihten bugüne kadar kütüphanelerin olduğu şehirler adete ilmin ve medeniyetin başkenti haline gelmiştir. Alt tarafı heykellere milyonlarca para harcanırken kütüphaneler için, insanlıgın gelişmesi için seferberlik yapılmaması oldukça üzücü ve hüzünlü bir tablodur. Saçma sapan heykellere o paralar verileceğine biz gençleri aydınlatacak karanlıktan kurtulacak projeler istiyoruz çünkü bu ülkeyi heykeller degil düşünen beyinler kurtaracaktır. Belki de Avrupa'nın en muazzam projesi olacak olan bu projeyi medeniyetler şehri İSTANBUL'da hayata geçirmek için ve bu değerli hazineyi halkımıza, bu ülkenin en değerlileri; gençlere tahsis ettirmek için bu ülke gençleri olarak tüm gücümüz ile çalışmaya hazırız. Gerekli yetkililerin ve devlet yöneticilerinin bize gereken ilgi göstereceğine inanıyoruz bu yolda halkımızdan bize destek vermesini istiyoruz.  Zira  bu yapılan  proje tüm ülke vatandaşları ve insanlık içindir. Gençlerine ve onların fikirlerine  deger vermeyen ülkeler elbet bir gün yok olmaya mahkumdurlar dünyada ki hiçbir silah hiçbir güç kuvvet makam mevki kurtuluş çaresi olamaz ve bunların hiçbirisi insanlıktan ve insandan daha önemli degildir. Bu çılgın projeyi gerçekleştirmeye var mısın Türkiye ?

Bugün Levent imzanı bekliyor!

Levent Pıçak bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Avrupanın En Büyük Kütüphanesini İstanbulda Açtırmak !». Levent ve imza atan diğer 54 kişiye katıl.