Kampanya Kapatıldı

18 Yaşından Küçük Çocuklar için Sünnet Yasaklanmalı !

Bu kampanya 29 destekçiye ulaştı

Bu kampanya'nın asıl amacı çocuklarımızın küçük yaşta bu işkence'ye maruz kalmamasını, travma yaşamamalarını ve kendi kararları dışında bu eyleme maruz kalmalarını engellemektir. Küçük yaşta çocukların kararı dışında yapılan bu eylem gelecekte karşılarına birçok sorun çıkarabilmektedir. 18 Yaşından küçük bir çocuğun izni olmadığı halde sünnet edilmesi "taciz" kapsamına alınmalı, bu eylemi uygulayan kişiler ve sağlık çalışanları gerekli cezayı almalıdır. Bilinmelidir ki bir çocuğun vücuduna,psikolojisine zarar vermek engellenmesi ve cezalandırılması gereken bir durumdur.

Eğer hedefimiz gerçekleşir ise çocuklarımızın psikolojik ve fizyolojik olarak zarar görmelerinin önüne geçmiş olacağız. İleride kendilerinin almadığı bir karar yüzünden zorla sünnet ettirildikleri için pişman olmalarını ve zarar görmelerini engellemiş olacağız.

Çocuklarımız 18 yaşına bastığında kendi kararları çerçevesinde hür iradesi ile sünnet olmak isterse olabilecek, bu sayede bir birey olarak kendi hayatını şekillendirebilecektir.

Bugün cccc imzanı bekliyor!

cccc ccccc bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi: 18 Yaşından Küçük Çocuklar için Sünnet Yasaklanmalı !». cccc ve imza atan diğer 28 kişiye katıl.