İBB.'Yi GÖREVE ÇAGRIYORUZ !!!AVCILAR HALKI AVCILAR SAHİLİNDE NEFES ALMAK İSTİYOR!!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

TC. İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI’NA

Avcılar ilçesi Denizköşkler sahilini Avcılar halkı olarak kullanamamaktan dolayı şikâyetçiyiz. Sahil ailemizin, kadınlarımızın, çocuklarımızın güvenliği olmayan bir yer haline gelmiştir. Bununla birlikte sahile gelen piknikçiler, sahilimizi pisletmekte, yaktıkları mangal dolayısıyla etrafı duman kaplamakta, küllerini çimlere, koşu alanına atmakta ve tahribat yaratıp çevre kirliliği yaratmaktadır.  Aşağıda belirttiğimiz diğer isteklerimizi biran önce yapılmasını biran önce sahilimizi huzurlu bir Avcılar sahili olarak görmek istiyoruz.

-Piknik ve Mangal yakanların çevre kirliliği oluşturulduğu için uyarı yazısı ve cezai işlem yapılmasını talep edilmekte aynı zamanda, çekirdek yiyenler içinde cezai yaptırım uygulanması gerekmektedir

-Sahilin dışarıdan gelenler için ücretli olup, oradaki yoğunluğu azaltıp daha huzurlu, güvenli, nefes alacağımız bir alan yaratılması gerekmektedir.

-AVCILAR KART diye bir sistem uygularsanız avcılar halkımıza ücretsiz olup diğer gelen misafirlerimize ücretli olup yoğunluğu ve güvenliği kontrol altına alabilirinsiniz.

--Çocuk parklarında güvenlik ve güvenlik kamerası olmalı çocuklarımız rahatça oynamalıdır.

-Sahil boyu geniş alan olduğu için sahil güvenliği için kameraları olmalıdır.

-Hayvanlar için su, mama odak noktaları kurulmasını korumasıyla ilgili uyarıcı yazı talep etmekteyiz. Her canlı eşit doğar onların yasam haklarına yardımcı olunmasını istiyoruz.

-Hafta sonu yoğun trafikten dolayı araçlar kaldırıma ve yollara park etmelerinde insanlar evlerine gitmekte zorlanmaktadır UKOME şikâyet ettiğimiz halde çözüm giderilmemiş, ilçe trafik kalıcı çözüm olmamakla birlikte ilgilenmemiştir. Trafik kontrolünün oluşması rahat trafik akışının sağlanmasını ve ekiplerin fazlalaştırılmalarını ve trafik zabıtası talep ediyoruz.

-Bisiklet kullanan insanların yoğunluğu nedeniyle yürüyüş yolu tehlike arz etmektedir, yürüyüş yoluna bisiklet yolu yapılmasını talep etmekteyiz.

-Sahilimizde bulunan güreş alanının tekrardan güreş yeri ve spor faaliyetlerin yapılacağı bir yer olarak değiştirilmesini talep ediyoruz.

- İlçemizde Asayiş ile ilgili ekip ve polis azlığından yapılan ihbarlar, talepler ağır işlemekte önemli -güvenlik zafiyeti yaşanmaktadır.

-Deniz ulaşımı için KENT KONSEYİ daha önce imza kampanyası yapmış ancak geri dönüşler olmamıştır. Bununla birlikte deniz otobüsü seferleri istiyoruz.

- Sahile inen bazı yolların engelli ve yaşlı vatandaşlarımız için yeniden düzenlenmesini istiyoruz.

- Avcılar belediyesiyle ortak çalışıp İlçemize gelen piknikçilere çevre temizliği, doğanın korunması ve ilçedeki kuralları hatırlatıcı yazılar broşür olarak hazırlanıp sunulmasın daha temiz güvenli bir Avcılar İlçemiz için bu taleplerin yapılmasını önemle arz ederiz.

Bugün Özlem imzanı bekliyor!

Özlem Hanelçi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «AVCILAR HALKI iBB. GÖREVE ÇAĞRIYOR!!». Özlem ve imza atan diğer 1.540 kişiye katıl.