Avcılar sahili ıslah edilmeli

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Avcılar sahili'nde ciddi bir sıkıntı var. Hak ihlali var. Yasak karşıtı var.

Son birkaç yıldır giderek artan çevre kirliliği, insanların duyarsızlığı ve denetimsizlik gerçekten can sıkıcı boyutlara ulaştı burada. Yürüme yolunda motorlu taşıt yasak; ama buna uyan yok. Etraf motosiklet kaynıyor. Üstüne yetmezmiş gibi, çocuk oyun alanının yanında gaza olabildiğince basıp değişik hareketlerle huzursuz ve tehlikeli bir durum yaratılıyor.

Mangal yapmak yasak. Dikkat çekmek istiyorum, "halkımız da dahil"; piknik değil, mangal yapmak yasak. Günün her saati, özellikle akşamları; hafta içi, hafta sonu hiç fark etmiyor; sürekli duman altı halde. Spor yapmak, bisiklet kullanmak isteyen insanlar sağlıklı hareket edemiyor, insanların başı boş, duyarsızca çocuklarını saldıkları bu alan tereddütlü bir ortam yaratıyor.

Sahilin girişinden başlayarak devam eden, çay ocağı tarzı, küçük taburelerden oluşan mekanlar belirdi. Ve buralarda oldukça rahatsız edici boyutta yüksek sesle sadece "belirli" müzik sesleri duyulmakta. Bu yerler vergi sistemi içerisinde mi çok merak ediyorum?

En çok rahatsız eden durumsa, bir gram denetim yok, polis yok, zabıta yok. Ama hak ihlali çok!

Ben bu konuda ciddi bir adım atılması gerektiği kanaatindeyim ve ilgililere seslenmek istiyorum. Avcılar halkının ve çevreden gelip burada vakit geçiren herkesten destek bekliyorum.

Bugün Çisem imzanı bekliyor!

Çisem Savaş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Avcılar sahili ıslah edilmeli». Çisem ve imza atan diğer 43 kişiye katıl.