Aşk

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Merhaba, bayramın 3.günü gittiğim tatil köyü avşa adasında sahilde geçen sene de gördüğüm çocuğu gördüm başta beni farketmedi ama sonra farketti Boğaziçi motel de kalıyordu onun önünde de beni köpekler kovalamıştı ve o da ıslık çalmıştı sonra gülmüştü baya bakışmalar yaşadık dlalsmaşdnsls eğer bu kampanyayı görürsen bana bir şekil de ulaş her yerde seni arıyorum ortaya çıkman için her şeyi yapmaya hazırız allah aşkına bul beni:)) (down sendromlu bir akrabası var küçük yaşlarda, deniz şortu beyaz yanları mavi çizgili, kolunda ve göğsünde dövme var, kumralımsı bir saçı ve güzel kahverengi gözleri ile çok tatlı, sanırım 22 haziran da otelden çıkış yaptın çünkü o  gün her yerde seni aradım ne sahilde ne de otelin içindeki salıncakta ne de çarşılar da lunaparkta yoktun......bul beni..)

Bugün Ayça imzanı bekliyor!

Ayça Iştır bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Avşa adası: Aşk». Ayça ve imza atan diğer 5 kişiye katıl.