Sen Anlat Karadeniz dizisi yayından kaldırılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

ATV kanalında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisi kadınlara ve çocuklara yönelik fiziksel, psikolojik şiddetler içermekte.Dizinin reytinglerinin yüksek olması dizinin izleyicilere çok güzel bir içerik sunmasından değil izleyicilerin bu şiddetlerden kendine bir pay çıkarmasıdır.Dizi kadınlara yönelik yapılmakta olan fiziksel ve psikolojik şiddeti kınamak bir yana normalleştirmekten başka hiçbir şey yapmıyor.Dizi; bir erkeğe eşine karşı tecavüz edecek ,zincirleyecek, parmaklarını kıracak yetkiyi vererek toplumun ahlak yapısına aykırı içerikler sunmakta ve ataerkil olan sistemi daha da ataerkilleştirmeye yönelik yayınlar yapmaktadır.

Her gün yenisiyle karşılaştığımız tecavüzlerin, kadın cinayetlerinin azalmasını beklerken bu gibi yayın yapan diziler, filmler bunu zorlaştırmaktadır.Bu içeriği yayınlayan dizilerden biri de Sen Anlat Karadeniz dizisidir ki; bu yüzden bu dizinin yayından kaldırılmasını ilk başta RTÜK, ondan sonra ATV kanalından istiyoruz.

Sen Anlat Karadeniz dizisi uygunsuz içerikler nedeniyle yayından kaldırılsın.

Bugün Prdn imzanı bekliyor!

Prdn Lp bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ATV : Sen Anlat Karadeniz dizisi yayından kaldırılsın». Prdn ve imza atan diğer 173 kişiye katıl.