ATURADA CONSTRUCCIÓ TORRE DE COMUNICACIONS DE TELEFONIA AL COSTAT DE VIVENDES

ATURADA CONSTRUCCIÓ TORRE DE COMUNICACIONS DE TELEFONIA AL COSTAT DE VIVENDES

Creada
9 de noviembre de 2022
Firmas: 71Próximo objetivo: 100
Apoyar ahora

Por qué es importante esta petición

 

Benvolguts i benvulgudes veïns i veïnes de Sant Pere de Vilamajor, 

‌sóc Roser, veïna d'aquest bonic poble des de fa més de 14 anys... jo sóc filla de Sant Celoni, on he viscut molts anys, però en tenir el meu primer fill vaig voler buscar un raconet al món perquè visquessin gaudint de la natura, en un espai saludable i tranquil, encara que per pagar el preu que això costa hagi de treballar de valent. 

I en representació de molts dels meus veïns i veïnes exposo:

que ara l'Ajuntament, amb Pamela Isús al front (que segons ens ha dit no sap gaire del tema que expossem a continuacó i que aquest tema ho porta el regidor d'urbanisme... estaria bé, al meu humilt parer, saber què es fa i com es cuida de la gent del teu poble si ets alcaldessa) ens instal.la, davant de casa, una Torre de Comunicacions de Telefònica, de metall, de 30m d'alçada, llindant amb vivendes, en una parcel.la PRIVADA, ni tan sols de l'Ajuntament, i no contemplada en el mapa d'ubicacions que la Generalitat té destinades per aquest tipus de construccions (podeu consultar en aquest enllaç   Ubicació lluny de vivendes que la Generalitat té assignada a Sant Pere de Vilamajor, lluny de vivendes, per construccions de torres de comunicació com a Sant Pere de Vilamajor la Generalitat té ja dos emplaçaments destinats per aquestes construccions, un d'ells allunyat de vivendes). 

D'aquest projecte, el qual està pràcticament enllestit, ens vam assabentar pels operaris.....en cap moment l'Ajuntament va informar a les veïnes i els veïns afectats, i ni tan sols intentant demanar explicacions a l'Ajuntament hem pogut obtenir gaire informació. 

Per tant, demanem l'aturada definitiva d'aquest projecte al costat de vivendes habitades. 

Entenem la demanda de solucionar la possible falta d'una cobertura d'internet eficaç que, segons l'Ajuntament, han realitzat veïns i veïnes del poble. Però demanem, siusplau, que aquesta demanda, de molts o pocs, no es faci a costa del perjudici, per la salut i paissatgístic , d'uns molt o pocs però també veïns/es, ja que siguem més o menys tenim els mateixos drets de gaudir de salut que la resta ( hi han estudis i sentències que demostren el perjudici per la salut que aquestes construccions tenen per les persones que viuen a prop d'elles), i exigim una alternativa d'ubicació lluny de cap vivenda.

Apoyar ahora
Firmas: 71Próximo objetivo: 100
Apoyar ahora