Kampanya Kapatıldı

#AtoyaSahipÇık

Bu kampanya 131 destekçi ulaştı

ATO'nun eski bir mezunu olarak ATO'yu tercih etmemde en büyük rollerden birini oynayan; okulun sportif faaliyetlere imkan sağlayacak tesislere sahip olmasıydı.

'Fakat şu an okulumuz bahçesine el konulmuştur' belki bu ifade yanlış olabilir, abartılı gelebilir ve belkide Adana'nın o bölgede fazla okula ihtiyacı olabilir ama bu Adana'daki en iyi devlet okullarında başlarda yer alan- ki zaten sosyal imkanlar açısından en iyisiydi- bir liseyi tahrip ederek olmaz-olmamalı-.

Bu olay kamu spotlarında lanse edilen durumlarlada ters düşer;hem gençleri harekete, spora davet edip hemde onların sahip olduğu imkanları tahrip etmek veyahut tamamen ortadan kaldırmak ne kadar akla yatkındır ki!

Senden ricam ,evet senden ricam, 2 dakikalık zamanını ayırıp bu faaliyetin iptalini istediğini, bize yani ATO'lulara hak verdiğini ve gelecekte ATO öğrencisi olacakların bu okulu şuanki haliyle görmelerini istediğini-desteklediğini belirtmek için bu kampanyaya imza vermek.

Not:ATO şuan iki tenis sahasına,iki basket sahasına,biri halı biri toprak zemin olmak üzere iki futbol sahasına, iki badminton alanına ve okul etrafında büyük bir alana sahiptir.

Bugün AKİF imzanı bekliyor!

AKİF DAĞ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «#AtoyaSahipÇık». AKİF ve imza atan diğer 130 kişiye katıl.