Atatürk Orman Çiftliği yeşil alan olarak Ankara’nın parkı olarak çocuklarımıza kalsın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Sayın yetkililer, 17 yıldır aralıksız ihtiyacı belirlemeden sürekli konut üreterek ekonomik büyümeyi bir alana bağladınız. Bugün geldiğimiz noktada çok ciddi bir ekonomik durgunluk ve elimizde satılamayan 1.500.000 konut olduğundan bahsediliyor. Bu konutların büyük bir kısmıda lüks deniliyor.

Ankara nın merkezinde, Mustafa Kemal Atatürk’ün özel vasiyetiyle millet için oluşturulmuş Atatürk Orman Çiftliği Melih Gökçek zamanında oldukça büyük oranda betonlaştırılırarak 2 Milyar TL gibi afaki bir bedelle belediye kaynakları israf edilerek kirya vermekte bile zorlanıldığı hala işletilemeyen bir eğlence parkına dönüştürüldü.

Allah rızası için Atatürk Orman Çiftliği ni olduğu gibi büyükşehir belediyesine bırakın onlarda mevcut yeşili koruyarak sadece yürüş koşo alanları inşa etsinler. Piknik, yiyecek içecek alanı yapmayın.

Çocuklarımıza anlamlı bir yeşil alan bırakalım, binalarınızı yeni yerleşim alanlarına yapın.

Bırakın nefes alacağımız, yürüyebileceğimiz uluslararası standartlarda büyük bir yeşil alan kalsın.

Mustafa Kemal Atatürk’ün engin vizyonuyla yaptıklarını, inşa ettiklerini, hayata geçirdiklerini yıkmak için çaba gösteren uluslarası ve terör örgütlerinin Türkiye üzerinde oynadıkları sistemsel, kültürel ve doğa tahribatına destek olmayın. Mevcut yeşili doğayı koruyun!

Atatürk Orman Çiftliği çocuklarımıza mevcut ağaçları korunarak, restore edilerek kalsın.