ATATÜRK, KURDUĞU ÜLKEDE YASAKLANIYOR. İZİN VERME!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ VE SEN TEHDİT ALTINDASIN.GELECEĞİN,KİŞİLİK HAKLARIN TEHDİT ALTINDA..ATAM'IN KURDUĞU CUMHURİYET'İ EĞİTİMSİZLİKLE,HUKUKSUZLUKLA YIKIYORLAR..TARİH DERSİNİ KALDIRARAK BASTIĞIMIZ TOPRAKLARIN DEĞERİNİ,SENİN İÇİN CANINI VERMİŞ ŞEHİTLERİ,BU VATANI KURAN,SAHİP OLDUĞUN TÜM HAKLARINI SANA ARMAĞAN EDEN YÜCE MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü UNUTTURMAYA ÇALIŞAN,VATAN, MİLLET BİLİNCİNDEN YOKSUN NESİLLER YETİŞTİRECEK BİR EĞİTİM SİSTEMİ HAZIRLADILAR..FİZİK-KİMYA-BİYOLOJİ DERSİNİ KALDIRARAK DÜŞÜNMEYEN;SORGULAMAYAN ARAŞTIRMAYAN,DOGMATİK DÜŞÜNCELİ BİREYLER YETİŞTİREREK KOŞULSUZ İTAAT SAĞLAMAYA ÇALIŞTILAR...VATANININ TARİHİNİ ,COĞRAFYASINI BİLMEYEN BİREY VATANI İÇİN HİZMET EDER MI?VATANINI KORUR MU?FİZİK , KİMYA , BİYOLOJİ BİLMEYEN MÜHENDİS,MİMAR,DOKTOR OLUR MU?TÜRK EĞİTİM SİSTEMİNİ ORTAÇAĞ SEVİYESİNE DÜŞÜREN BU KİŞİLER KENDİ ÇOCUKLARINI DÜNYA'NIN EN KALİTELİ OKULLARINDA OKUTUYORLAR.TARİH DERSİ,VATANDIR,MİLLETTİR,GELECEKTİR. VATAN HAİNLERİ İÇİN  TEHLİKELİDİR.İNKILAP TARİHİ DAHA TEHLİKELİDİR.ÇÜNKÜ ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINA BAĞLI BİR NESİL YETİŞTİRİR..TÜM DÜNYADA HAYATI ANLATILAN,SAYGIYLA ANILAN ATATÜRK KENDİ KURDUĞU ÜLKEDE YASAKLANIYOR.İZİN VERME!

Bugün Selin imzanı bekliyor!

Selin Derin bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ATATÜRK, KURDUĞU ÜLKEDE YASAKLANIYOR. İZİN VERME!». Selin ve imza atan diğer 132 kişiye katıl.