ATATÜRK HAVAALANI'NA YAPILACAK MİLLET PARKI'NA VELEDROM İSTİYORUZ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı İstanbul Atatürk Havaalanı arazisine yapılması düşünülen Millet Parkı'na, Avrupa yakasında bisikletliler için antrenman yerlerinin olmaması ve bu ihtiyacın giderilmesi, insanların sağlıklı bir şekilde bisiklet sporunu yapabilmeleri ve Asya yakasında olduğu gibi projeye Veledrom pistinin de eklenmesini istiyoruz.

Avrupa yakasında böyle bir yapının olmaması büyük bir eksiklik olduğu gibi aynı zamanda bisiklet sporuna gönül vermiş kişilerinde bu konuda ilerlemesinin önüne geçmektedir.

Yetkililerden isteğimiz İstanbul Avrupa yakası'na yakışır bir  Veledrom yapılması, bu sayede bisiklet sporunun ilerlemesi adına büyük adım atılmış olur.

Bu konuda belediyelerin ve Derneklerin bu işi başarmaları için adım atmaları gerekmektedir. İnsanımızın daha sağlıklı ve daha kaliteli yaşam gereksinimleri için spora ihtiyacı vardır, bu sporu yapabilmemiz içinde bu tür veledrom tarzı tesislere ihtiyacımız vardır.

Bugün DOST BİSİKLETLER SPOR KULÜBÜ imzanı bekliyor!

DOST BİSİKLETLER SPOR KULÜBÜ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «ATATÜRK HAVAALANI'NA YAPILACAK MİLLET PARKI'NA VELEDROM İSTİYORUZ». DOST BİSİKLETLER SPOR KULÜBÜ ve imza atan diğer 281 kişiye katıl.